Bekkelaget Skoles Musikkorps

Forrige / neste måned:
«2019-04 | 2019-06»

Hva skjer i mai 2019?

Onsdag 01: 1. mai - fridag ingen enetimer


Torsdag 02. kl 18:00: Marsjøvelse for alle musikanter

Marsjøvelse for samtlige musikanter med felles fremmøte klokken 18.00 og vi marsjerer til klokken 20.30. NB! Det er ikke vanlig samspill denne dagen. Alle deltar på marsjøvelsen. Aspirantene kommer uten instrument. Juniorer og hovedkorps kommer med instrument, noteklype og marsjhefte. Husk klær etter vær og gode sko. Det er av erfaring lurt å gå inn de nye sorte korpsskoene på marsjøvelsen. Vi tar en pause på Bekkelaget skole klokken 19.15-19.30, slik at slitne aspiranter kan avslutte litt tidligere.
Slutt omlag kl: 20:30

Torsdag 09. kl 17:30: Uniformsloftet holder åpent

Det er tid for å sjekke at uniformen passer. Vi minner om at uniformsjakker skal renses før de leveres tilbake, mens for skjørt og bukser er det tilstrekkelig med vask. Alle jenter må huske hvite knestrømper, som selges til kr. 100 for 2 par på uniformsloftet, og sorte sko (det anbefales på det sterkeste at sko til marsjering ikke har høy hæl). Gutter skal ha sorte sko(til marsjering kan sorte joggesko med sort såle brukes) og sorte sokker. Uniformsreglementet finnes på hjemmesiden.
Slutt omlag kl: 18:00

Torsdag 09. kl 18:00: Marsjøvelse for alle musikanter

Marsjøvelse for samtlige musikanter med felles fremmøte klokken 18.00 og vi marsjerer til klokken 20.30. NB! Det er ikke vanlig samspill denne dagen. Alle deltar på hele marsjøvelsen. Aspirantene kommer uten instrument. Juniorer og hovedkorps kommer med instrument, noteklype og marsjhefte. Husk klær etter vær og gode sko. Det er av erfaring lurt å gå inn de nye sorte korpsskoene på marsjøvelsen.
Slutt omlag kl: 20:30

Torsdag 16. kl 08:15: Tog for Bekkelaget og Kastellet skoler, samt barnehager

Oppmøte på Bekkelaget skole for HOVEDKORPSET klokken 08:15 i KORPSHETTEJAKKE med instrument, noteklype og marsjhefte.
Som i fjor; musikanter i JUNIORKORPSET som går på Bekkelaget skole møter klokken 08.15 i KORPSHETTEJAKKE og med instrument, noteklype og marsjhefte.
Toget starter kl. 08.45 for 1.-4. trinn og flaggborgen. Barnehagene venter kl. 09.15 ved Marienlunden og går med flaggborgen og korpset i følgende togrute: Marienlundveien, Sandstuveien, Ekebergveien, (Jomfrubråtveien) og Skoleveien. Musikantene i juniorkorpset går etter dette til undervisning i sin klasse.

Hovedkorpset marsjerer til Kastellet skole hvor vi får brus/boller, før vi fortsetter med tog for skolen og barnehagene.
Som i fjor; musikanter i JUNIORKORPSET som går på Kastellet skole møter opp når skolen skal marsjere i KORPSHETTEJAKKE og med instrument, noteklype og marsjhefte.
De møter korpsleder ved rundkjøringen på Kastellet skole klokken 10.25. Etter spilling og marsjering, for Kastellet skole, Nordseterhjemmet og barnehagene går musikantene i juniorkorpset tilbake til sin undervisning på Kastellet skole. Vi regner med at hovedkorpset vil være tilbake på Bekkelaget skole senest kl. 12.30.
ALLE hovedkorpsmusikanter som er elever ved Bekkelaget skole og Kastellet skole, må søke permisjon 16. mai 2019 frem til kl. 12.30. Elever ved Brannfjell og videregående skoler må huske å søke permisjon! Vedlegg til søknaden ble sendt ut med «hva skjer i april 2019» . Dersom musikanter i hovedkorpset er forhindret i å delta på 16. mai marsjeringen, er avmeldingsfrist 10. mai 2019 til korpsleder Morten epost: bergtar@altiboxmail.no
Slutt ca. kl: 12:30
Slutt omlag kl: 12:30

Torsdag 16. kl 18:00: Det er ikke samspill eller marsjøvelse


Fredag 17. kl 07:30: Hurra - 17. mai tog for Bekkelaget skole og for Kastellet skole

Vi ønsker alle velkommen til en begivenhetsrik dag for store og små. Vi gleder oss!
Merk at dette er foreløpig program som kan bli endret.
I år skal korpset spille og marsjere på både Bekkelaget skoles arrangement og for Kastellet skole som skal marsjere fra Kastellet skole til Sæter.
Her følger praktisk informasjon:
07.30: Seneste fremmøte for alle musikanter i skolegården på Bekkelaget skole. Antrekk er full uniform for alle. Husk instrument, noteklype og noteveske. Husk også marsjheftet, og sjekk kvelden i forveien at alt fungerer. Aspiranter går uten instrument men husk noteveske.
08.00: Flaggheising ved flaggstangen foran Bekkelaget skole. Flaggsignal. Nasjonalsangen. Umiddelbart etterpå bekransning av minnebautaen i Marienlunden. Korpset spiller.
08.30: Tradisjonell frokost for musikanter og foreldre på skolen, 3. etasje i grå bygning
09.30: Arrangement i skolegården: Velkommen ved rektor, tale for dagen, skolekoret synger, korpset spiller.
09.50: Barnetoget starter. Togruten er Marienlundveien - Raschs vei - Kirkeåsveien - Skogroveien - Ekebergveien - Jomfrubråtveien - Marienlundveien - Sandstuveien - til Bekkelagshjemmet, der korpset spiller.
Deretter snur korpset på parkeringsplassen til Holtet VGS og marsjerer mot Kastellet skole.
Aspiranter; de som synes det blir for slitsomt å være med videre kan krysses ut av foreldre/foresatt ved Holtet VGS. (ca. kl. 1030).
11.10:Korpset går i Kastellet skole sitt barnetog (bak skolens flaggborg) fra Kastellet skole og til Sæter. Toget løses opp ca. kl. 1200 ved Kirkebakken ved Nordstrand kirke.
NB! Foreldre/foresatte må hente musikanten(e) ved Kirkebakken ved Nordstrand kirke, alle må krysses ut.
Gratulerer med dagen!
Slutt omlag kl: 12:00

Torsdag 23. kl 18:30: Instrumentprøving for nye aspiranter

Velkommen til en mini konsert fremført av hovedkorpset i gymsalen på Bekkelaget skole. Etter konserten vil det være mulig å prøve de forskjellige instrumentene i den andre gymsalen.
Slutt omlag kl: 19:30

Torsdag 23. kl 16:30: Samspill for aspiranter, juniorer og HK; merk tidene!

Kl. 16:30-18:00: Juniorer og aspiranter øver sammen til sommerturen. Oppmøte kl. 16:15 Kl. 18:15-20:45: Hovedkorpset øver til stevnet på Sinsen og sommerturen. Oppmøte kl. 18:00
NB! VIKTIG AT ALLE MØTER PRESIS FORDI VI HAR REKRUTTERINGSARR. SOM STARTER MED LITEN MINI KONSERT AV HK KL. 1830
Slutt omlag kl: 20:45

Torsdag 30: Kristi himmelfartsdag - ingen samspill denne dagen


«Hjem | Kalender»