Bekkelaget Skoles Musikkorps

Bornholm - Vi skal bo i Allinge helt nord

Sommertur 2018 – til Bornholm

Bekkelaget Skoles Musikkorps tradisjonelle sommertur går i 2018 til Bornholm i Danmark. Reisen varer fra fredag 22. juni til tirsdag 26. juni. Vi har felles avreise fra Bekkelaget skole tidlig fredag morgen med buss til Ystad (syd i Sverige), videre med ferje fra Ystad til Rønne (Bornholm), og så en kort busstur til Allinge. Vi skal bo på Storløkke Feriepark i Allinge (Nord-Bornholm) under hele oppholdet. På programmet for turen står blant annet deltakelse med andre korps på «Festivaldag Brændesgårdshaven», «Sukkermarsjen» i Svaneke og «Hammershuskonsert» på borgruinen Hammershus. I tillegg blir det mange andre morsomme aktiviteter som f. eks. «Poolparty med brusdiskotek». Detaljert program kommer nærmere avreise.

Reisen er tilrettelagt av arrangøren Team Bornholm som BSM har gode erfaringer med fra tidligere, både i 2004 og 2010. Ledere for turen er

Her finner du mer informasjon om Korpsfestival Bornholm: https://teambornholm.dk/grupper/korpsfestival/

Påmeldingsfrist 16. mars — betaling innen 3. april

Fristen for påmelding er fredag 16. mars. Send epost med navn på musikant og evt. annen beskjed til bergman@vikenfiber.no for å melde på. Påmeldingen er bindende. Vi håper flest mulig ønsker å bli med, og vi ser frem til en flott tur med mange fine opplevelser.

Svømmebassenget på Storløkke Feriepark

Praktisk informasjon

Musikanter født i 2008 og 2009 må ha med en foresatt enten som Midlertidig korpsleder eller Følgeforesatt eller Korpsturist dersom de ikke var med på korpsturen til Blokhus i 2017. Den foresatte skal ikke følge sitt eget barn inne i gruppen, men kun være i nærheten dersom det oppstår situasjoner hvor man trengs.

For å klargjøre begrepene, det er fire kategorier av foresatte når korpset er på tur:

Økonomi

Styret har satt egenandelen for turen til kr. 2.200. Egenandelen dekker alle utgifter på turen, inkludert alle måltider. Som vanlig er det 50% søskenmoderasjon. Egenandelen skal betales innen 3. april til konto 1607.81.55616.

Korpsturene er grundig planlagt og barna er alltid sammen i grupper under tilsyn av en korpsleder. Har du spørsmål – ta kontakt med korpsleder ingebjorg@willassen.no eller bookingansvarlig i styret bergman@vikenfiber.no